Wim-Jan & Yvonne

Deze mooie trouwlocatie aan het water paste perfect bij dit sprankelende bruidspaar. Een heerlijke dag met een lach en een traan. Het was heerlijk om bij te zijn en onderdeel van jullie dag!

Lief bruidspaar, van harte gefeliciteerd <3

Wat zij zeiden:

“We zijn heel blij met de mooie, sfeervolle beelden die ze heeft geschoten. De dag was onvergetelijk en met haar foto’s hebben we een geweldige herinnering aan alle bijzondere momenten. Lotte was er op een hele prettige manier bij, vanaf het aankleden en de gezelligheid thuis, tot de feestelijkheden ’s avonds.

We hebben een hele fijne dag gehad met Lotte. Ze is een enthousiaste, vrolijke, leuke en lieve vrouw, die haar werk op een ontspannen en tegelijk deskundige manier doet. Zo kwam ze al over tijdens het voorgesprek en dat bleek ook tijdens de bruiloft.

Ze mengde zich gemakkelijk met onze gasten, waardoor ze er de dag echt een beetje bij hoorde, en iedereen zich op z’n gemak voelde voor haar lens. Erg knap hoe ze alle belangrijke, bijzondere, leuke en grappige momenten heeft vastgelegd. Compleet met de sfeer, de emoties en speciale details. Lotte heeft een scherp oog voor wat ertoe doet en kiest verrassende perspectieven. Alles is heel mooi in beeld gebracht, ook qua compositie en kleuren.

We vonden het heel leuk om al snel na de bruiloft een paar eerste foto’s van Lotte te krijgen. Alles ziet er ook nog eens heel verzorgd en professioneel uit met haar huisstijl en logo. Kortom: het is een geweldige reportage geworden, waar we heel blij mee zijn en nog vaak naar zullen kijken.

We raden FotoLot van harte aan voor bruiloften en andere shoots. Het is heel fijn werken met Lotte en de foto’s die ze maakt zijn meer dan prachtig!”