MiniShoot

Omschrijving

Minder tijd, budget of zin? Dan is een Minishoot een uitkomst! Met een minuut of twintig zijn we klaar maar je hebt wel prachtige foto’s die je niet had willen missen! 💛

Voor wie is een Minishoot?

De Minishoot is speciaal ontworpen voor een groeps- of familiefoto, een korte shoot met een gezin (en jullie huisdier) of jij alleen.
Wil je een uitgebreidere fotosessie en tijdens de familiefoto ook foto’s van de gezinnen, opa en oma, etc? Dan is de Familieshoot passend.

Minishoot op locatie

Een Minishoot op locatie duurt zo’n 20 minuten. Kies je voor een Minishoot buiten, op een mooie binnenlocatie of bijvoorbeeld in jullie (lichte) huis of mooie tuin? Een Minishoot kost 157,-.

Minishoot in de Studio in Moerkapelle

Een Minishoot in de studio van FotoLot duurt zo’n 20 minuten. Een Minishoot in de studio kost 157,-. De studio is geschikt voor 1 persoon of een ouder met een kindje.

Mooie stoffen en not-so-basics doen het vaak goed. Twijfel je over de kleding? Neem dan een aantal kledingstukken mee, dan kijken we er samen naar. De focus ligt voornamelijk op de bovenkant. De benen en voeten worden een stuk minder gefotografeerd.

Voorafgaand aan de fotoshoot stuur ik je de Style Guide toe en bepalen we samen welke achtergrond het mooist zal zijn. Er zijn een witte, zwarte, wit gemêleerde en blauw/groen gemêleerde achtergrond beschikbaar. Bekijk ze hier. Tijdens de Minishoot kan je 1 achtergrond kiezen. Wil je meer keuze, tijd en foto’s? Kies dan voor een ander pakket van de Studioshoot.

Wil je met z’n drieën komen? Dan zijn alleen de zwarte en witte achtergrond beschikbaar.

Favoriete foto’s

Je ontvangt binnen twee weken na de shoot een link naar je online galerij. Hier kan je je favorieten aanvinken.

De eerste vijf foto’s zijn inclusief, elke extra foto is 9,-. Per drie extra foto’s 25,- en je ontvangt al je favoriete foto’s voor 97,-. Deze komen vervolgens in hoge resolutie en zonder watermerk in je mailbox via WeTransfer.

Mini album en prints

Uiteraard kan je ook bij een Minishoot een harmonica mini album bestellen. En wil jij de mooiste foto’s de beste plek in je huis geven? Bestel ze dan direct na oplevering, dan worden ze geprint op hoogwaardig materiaal bij een professionele drukker. Na de shoot ontvang je van mij de brochure met alle informatie over de afdrukmogelijkheden 🖼️

Bijkomende kosten

Exclusief reiskosten (0,45 p/km) en eventuele parkeerkosten.
Bij een reistijd van langer dan 30 minuten totaal (heen + terug) vanuit Moerkapelle, wordt er een reistijdvergoeding in rekening gebracht van 15,- per half uur of een deel hiervan.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Fotoshoot boeken

Wil jij binnenkort mooie foto’s van jou en je geliefden? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog een Minishoot. Dan gaan we er samen iets moois van maken! 💫

Daan en Andrea

David en Joanne

Joris en zijn baasjes

Verliefd koppel rent een heuvel af bij zonsondergang

Loveshoot

Stacy & de koeien

StudioShoot MINI

Voordeurportret

Winterse Minishoots

Zussen