Newborn

Omschrijving

Daar is hij of zij dan eindelijk… Jullie kleine grote wonder! Geloof me, zo klein wordt ‘ie nooit meer. Gelukkig heb je dan de foto’s nog.

Informatie Newbornshoot

Willen jullie je kleintje op z’n kleinst laten vastleggen? Als ik de uitgerekende datum weet, zorg ik ervoor dat ik in die weken voldoende tijd reserveer voor jullie fotoshoot.
Voorafgaand aan de shoot stuur ik je de Style Guide en tips toe.
Bel of stuur me een berichtje als jullie kleintje ter wereld is gekomen. Dan plannen we de shoot in, in het ideale geval is dat als jullie baby 11 dagen oud is.

De Newbornshoot duurt ca. 1,5 uur en is bij jullie thuis. Ik volg het ritme van moeder en baby. Moet er gevoed worden? Dan maak ik daar ondertussen foto’s van en bijvoorbeeld van de babykamer. Ook de schattige en kleinste details en jullie kostbare band leg ik met liefde en plezier vast.

De Newbornshoot kost 299,- (excl. reiskosten, zie verderop).
Jullie ontvangen binnen ca. vier weken na de fotoshoot meer dan 50 mooi bewerkte foto’s digitaal EN een harmonica mini album cadeau. ✨

Combinatiepakket Zwangerschapsshoot + Newbornshoot

Boek je samen met je Zwangerschapsshoot ook gelijk je Newbornshoot? Dan ontvang je 33,- korting op de totaalprijs EN een fotoprint naar keuze van 20 x 30 cm. Dat is meer dan 40,- wat je daar cadeau krijgt!

  • Zwangerschapsshoot in de studio of op locatie met ca. 32 weken
  • Newbornshoot bij jullie thuis met ca. 11 dagen
  • Meer dan 50 foto’s digitaal per shoot
  • Harmonica mini album van de Zwangerschapsshoot EN een zo’n zelfde mini album van de Newbornshoot
  • Print naar keuze 20 x 30 cm op hoogwaardig fotopapier
  • Style Guide
  • Tips voorafgaand aan de Newbornshoot
  • Meerdere contactmomenten
  • Twee keer een hele fijne tijd; ontspannen, gezellig en met een heerlijk eindresultaat!

Fotoprints bestellen

Wat is er leuker dan de mooiste foto’s van de shoot echt kunnen vasthouden en een mooie plek in je huis geven? Na de shoot ontvang je een brochure met alle info over de afdrukken en verschillende wanddecoraties.

Geef je je bestelling meteen door? Dan bestel ik die samen met het mini album, en krijg je zo snel mogelijk een pakket met al het moois toegestuurd!

Alle prints worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en materiaal door een professionele drukker.

Bijkomende kosten fotoshoot

Exclusief reiskosten (0,45 p/km), parkeer- en verzendkosten.
Bij een reistijd van langer dan 30 minuten totaal vanuit Moerkapelle, wordt er een reistijdvergoeding in rekening gebracht van 15,- per half uur of een deel hiervan.

Fotoshoot boeken?

Nu doen, want de tijd vliegt en voor je het weet rolt je baby om. Neem contact met mij op, dan weet ik welke week ik een gaatje voor jullie vrij kan houden. (De foto’s van mijn kleintje hangen na 5 jaar nog steeds aan de muur. Deze foto’s zijn echt super waardevol.) 💛

Lees hier de algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Baby Bobbi

Baby Daan

Baby Finn

Baby Fleur

Baby Lies

Baby Mick

Baby Niek

Baby Thom

Baby Toon