Vincent en Eline

Zo lief zijn jullie samen!

Wat zij zeiden:
“Ontzettend blij zijn wij met onze keuze voor Lotte als fotograaf op onze bruiloft! Vanaf de eerste minuut voelden wij ons heel erg op ons gemak bij haar. Haar aanwezigheid hebben wij als heel erg fijn en prettig ervaren. Ze is betrokken, lief en ontzettend vrolijk: wat aanstekelijk was, ook voor onze gasten. Tijdens de foto shoot hebben wij dan ook ontzettend gelachen, maar vooral genoten!
Dankzij Lotte hebben wij echt prachtige foto’s! Tijdens het kijken van de foto’s zwijmelen wij weer helemaal weg naar onze dag.
Ook het album is prachtig! Lotte weet precies wat zij moet vastleggen. Echt alle leuke en speciale momenten zijn vastgelegd, niks is gemist!
Lieve Lotte: wij vonden het super fijn dat je bij ons was op onze grote dag en willen je nogmaals super bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Jij gaat nog heel veel stellen blij maken: met je aanwezigheid en je geweldige talent voor bruidsfotografie! Dank je wel dat wij ons hele leven kunnen kijken naar prachtige foto’s van ons, op onze dag!”